Топ астрологът Филип Филипов използва профила си във Фейсбук, за да

...
Топ астрологът Филип Филипов използва профила си във Фейсбук, за да
Коментари Харесай

Топ астролог предупреди! Какво се случва със Земята

Топ астрологът Филип Филипов използва профила си във Facebook, с цел да насочи предизвестие за две изключителни знамения, на които сме очевидци. По думите му ще се засилва доста водната буря по цялата планета. Ето какво написа той:

ВНИМАНИЕ!!! НЕПТУНОВО ЗАТЪМНЕНИЕ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА СТАЦИОНАРНА ВЕНЕРА КАТО ЗОРНИЦА: Небето още веднъж ни дава комбиниране на две изключителни знамения, които ни оказват помощ да бъдем по-будни и съответни в живота си. На 1.09 стартира второто от серия съвсем ежемесечни Нептунови затъмнения, които ще протичат от лятото на 2023 до началото на 2025.
-->
Те демонстрират, че планетата на Психологията, Висшата Любов, Ангелските усеща, милосърдието, емпатията, Социалното мислене, Водната буря, Океаните и Моретата, Корабния превоз, Алкохола, Наркотиците, Отровите, Илюзиите, Измамите, Химията и Химичните субстанции... ще навлезе в необикновен екстремум.

Всичките нейния владения и смислови смисли ще осъществят събития като изпъкват и акцентират Нептуновите качества, или тъкмо противоположното - като потискат качествата на Посейдон.

В този смисъл, незабавно излиза наяве, че Владетелят на океаните не е удовлетворен, че неговият свят на Земята ще стартира огромно да се замърсява с радиоактивна вода от Фукушима. Това събитие стартира единствено няколко седмици след първото Нептуново затъмнение през Август.

Хората едвам в този момент стартират да схващат, че Водата е Живо създание - физическо наличие на Космичната жена в нашата Вселена, и когато някой си разрешава да излива 1.5 милиона тона радиоактивна вода в Световния океан, това ще влияе на всички водни запаси по цялата Земя, които се употребяват от човечеството.

С други думи, в Световния океан, който е знак на Колективното подсъзнание на цялата планета и Астралния свят на Земята и човечеството, ще се влее голяма дейна сила. Това неизбежно ще промени освен екологичните дадености на планетата, само че и груповите, и самостоятелните психични и прочувствени процеси на хората.

Възможни са корабни произшествия и проблеми в моретата с мигранти. Масови натравяния с подправен алкохол или откриване на далавери с подобен. Проблеми с петролни рафинерии, публично или катастрофично прекъсване на работата им или нови съществени експлоадирания на резервоари на горива, бензиностанции и транспортни системи за газ, нефт и химикали.

На обществено равнище, хората ще проявят остра потребност от емпатия, състрадание и по-висша прочувствена просветеност, тъй като човечеството от ден на ден осъзнава, че шепа хора си играят със ориста и ресурсите на цялата планета.

В персонален проект, хората, които имат Нептун за основна планета в техните хороскопи, ще получат късмет от космоса да изявят или позитивната, или негативната страна на Нептуновото затъмнение. Пътят към приспиване в матрицата посредством алкохол, опиати и илюзии е доста елементарен, само че не е рационален, тъй като забавя еволюцията на душите.

По принцип дамите, които са под изцяло ръководство на Венера, претърпяват странни, необясними и даже мистични страсти в такива моменти. Чувствата или затихват, или се насочват в нова посока, само че не по деструктивен, а по конструктивен метод. Хората на изкуствата могат да употребяват тези моменти за отмора и тониране на вътрешния им свят.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР